Simi jan tv2

Simi Jan – TV 2 – TV2 Nyheder

Simi Jan – TV 2

Simi Jan blev ansat på TV 2 Nyhederne i 2006, hvor hun primært dækker konflikt- og krigsområder – hovedsageligt Mellemøsten.

Simi Jan rørt til tårer på tv – især én afghansk kvinde har gjort …

Simi Jan rørt til tårer på tv – især én afghansk kvinde har gjort indtryk – TV 2

9. sep. 2021 — Midt i Kabul Lufthavn møder TV 2s Afghanistan-korrespondent Simi Jan en 27-årig kvinde, der frygter at blive giftet væk til Taliban.

For Simi Jan var det umuligt ikke at hjælpe de afghanere, hun kunne, selvom hun var på arbejde som journalist, fortæller hun.

Raserianfald og mobning: TV 2-kolleger klager over Simi Jan

Raserianfald og mobning: TV 2-kolleger klager over Simi Jan – Ekstra Bladet

13. jan. 2022 — En lang række af TV 2’s fotografer nægter ifølge Ekstra Bladets oplysninger at arbejde og rejse med Simi Jan, efter de i flere år har klaget …

En lang række af TV 2’s fotografer nægter ifølge Ekstra Bladets oplysninger at arbejde og rejse med Simi Jan, efter de i flere år har klaget over hendes opførsel. Simi Jan selv erkender, at hun har et heftigt temperament, og at ledelsen har italesat det

Simi Jan (@simijanofficial) • Instagram photos and videos

Storyteller by heart. International korrespondent TV2, vært på Go’ Aften Live samt forfatter til “Til te hos Taleban” (2012) og “Kære Kabul” (2022). · 502 posts.

Simi Jan – Wikipedia, den frie encyklopædi

Simi Jan (født 22. marts 1979 i Gentofte) er en dansk journalist med pakistansk baggrund, der siden 2006 har arbejdet for TV 2 Nyhederne som korrespondent.

Simi Jan – Facebook

Simi Jan. 41243 likes · 2525 talking about this. Korrespondent, TV-vært, foredragsholder, ordstyrer. www.simijan.com instagram: simijanofficial.

TV 2 NEWS – Når Simi Jan TV2 er live fra Istanbul, så kan…

Når Simi Jan TV2 er live fra Istanbul, så kan det ind imellem blive til nogle spændende tekniske løsninger for at komme igennem herhjem til :D.

Mød TV2-journalisten Simi Jan – på job i verdens brændpunkter

Mød TV2-journalisten Simi Jan. Simi Jan giver i dette foredrag et helt enestående indblik i livet som korrespondent i nogle af de farligste områder i verden …

Få et enestående indblik i livet som korrespondent i nogle af de farligste områder i verden. Hør de historier, som ikke bliver vist på tv. Tilmeld dig her.

Keywords: simi jan tv2