Norsk kalender vist på dr 1

Derfor har DR1 købt en norsk julekalender | Film & serier | DR

Efter kritik på Facebook: Derfor har DR1 købt en norsk julekalender | Film & serier | DR

5. sep. 2017 — Årets julekalender på DR1 bliver norsk – med danske stemmer, vel at mærke. Kanalen har nemlig indkøbt NRK-julekalenderen ‘Snefald’ til …

I år sender DR1 den norske julekalender ‘Snefald’, og det har fået flere seere til tasterne på Facebook.

Succes-serie bliver til julekalender | Film & serier – DR

Succes-serie bliver til julekalender | Film & serier | DR

4. sep. 2017 — DR Ultras populære serie ‘Klassen’ kommer i en julet udgave, mens seerne på DR1 første gang skal se en norsk kalender i år.

DR Ultras populære serie ‘Klassen’ kommer i en julet udgave, mens seerne på DR1 første gang skal se en norsk kalender i år.

DR byder på tre nye julekalendere i år

DR byder på tre nye julekalendere i år | Nyt fra DR | DR

4. sep. 2017 — Det er ikke sket tidligere, at DR1 har vist en udenlandsk kalender i den bedste sendetid klokken 19.30 – men i år sker det altså.

Både DR1, DR Ramasjang og DR Ultra kan byde på nye julekalendere, som ikke har været vist på dansk tv før.

Årets julekalender på DR 1 er norsk – Juleweb.dk

16. aug. 2017 — – Snefald er en meget flot og ambitiøs julekalender for hele familien, som byder på mystik, magi, humor og masser af julestemning. Vi viser …

Snefald – Wikipedia, den frie encyklopædi

Snefald er en norsk julekalender for børn, som blev vist på NRK Super i 2016. … I 2017 blev Snefald sendt som årets julekalender på DR1.

Jul i Svinget – Wikiwand

Jul i Svinget er en norsk julekalender fra tv-kanalen NRK. … brugt som 2007’s julekalender for børn på DR1, og var en af de to kalendere der blev vist.

Jul i Svinget er en norsk julekalender fra tv-kanalen NRK. Jul i Svinget blev brugt som 2007’s julekalender for børn på DR1, og var en af de to kalendere der blev vist. Serien er oprindelig norsk men blev oversat til dansk tale. Julekalenderen er en fortsættelse til serien Linus i Svinget.

Smuk norsk serie med forudsigelig tyk julemand – Information

1. dec. 2017 — En af dem er ‘Snefald’ på DR1. … DR’s julekalender er i år hentet hjem fra søsterkanalen i Norge, NRK, der som mange ved fejrer den ene …

Alle DR1 julekalendere ⋆

Se alle DR1 pap julekalendere som er blevet lavet gennem tiden, … Den folkekære julekalender, Jul i Gammelby blev dette år vist for første gang.

Se alle DR1 pap julekalendere som er blevet lavet gennem tiden, og se alle de forskellige merchandise man kunne få til dem.

DR: 3 helt nye julekalendere i år – recordere.dk

4. sep. 2017 — Men i 2017 bliver det anderledes, når DR1 viser den norske julekalender ‘Snefald’ med dansk tale. ”’Snefald er en meget flot og ambitiøs …

Julekalendere gennem tiden i TV – Jul I Dannevang

Julekalendere gennem tiden i TV ⋆ Jul I Dannevang

Samlet oversigt over alle de dejlige julekalendere, som gennem tiden har været sendt på dansk TV.

Keywords: norsk kalender vist på dr 1